RU EN RO Meniu

GÂNDIM


DESPRE NOI

Capricorn este mai mult decât o companie. Este o Echipă. O echipă cu idei inovative în domeniul Tehnologiilor Informaționale și cu o abordare individuală. Pentru Noi fiecare client este unic și fiecare proiect este un întreg proces creativ!

Servicii

Ce noi facem?

Capricorn oferă o gamă largă de servicii IT, de la creare de design, site-uri până la promovare și mentenanță a site-urilor existente.

Design grafic

Crearea de logo, bannere, roll-up-uri, pliante, cărți de vizită, broșuri, diplome, banere electronice, gif-uri, pregătirea setului de materiale promoționale pentru eveniment, machetare de manuale.

Dezvoltare Web

Crearea de landing page, magazin online, blog personal, site web de prezentare, creare de chatbot pentru mesanger, redesign site, crearea unui nou design, adăugarea și modificarea de pagini pe site-uri existente. Mentenanța și administrarea site-urilor.

Video/Foto și PR

Filmarea, crearea de spoturi publicitare, clipuri corporative, video-grafice, fotografierea evenimentelor corporative. Promovarea, crearea și administrarea rețelelor de socializare a companiei/organizației.

Traininguri și cursuri

Instruire și traininguri în domeniul PR-ului, strategii de comunicare, produse soft, administrarea platformelor, etc. (pentru copii, tineri și adulți)

Contacte

Adresa de E-mail

info@capricorn.md

Telefon de contact

Mobil: (+373) 79 853 641